Официалният форум на iPlay.bg 

Всички предложения, които не са одобрени от нас.
 #438340  от Kongren
 пон юли 13, 2020 7:21 pm
По света има само няколко сървъра на този мод, нито един в България, и е доста забавен. Не може да се гарантира, че ще има развитие, ако се направи сървър с този мод, но според мен си струва да се опита и затова го пиша това предложение. Знам, че вече сте затворили няколко сървъра, поради липса на интерес към тях, поради което ако решите директно да отхвърлите предложението ми, ще проявя разбиране.
Модът се казва Trouble in Terrorist Town. Няма да го описвам прекалено подробно, понеже ще сложа линк с повече информация, затова само основното ще напиша.
В началото на рунда всички са терористи и няколко секунди след това на всеки играч на случаен принцип му бива назначавана роля. Ролите са следните:
*Невинен - Не знае кои са невинни и предатели.
*Предател - Знае кои са невинни и предатели, както и че има достъп до специални оръжия.
*Детектив - Невинен, който има достъп до инструменти, които помагат в разкриването на предателите.
Основно са два отбора (невинни и предатели) и целта на всеки отбор е да убие всички играчи от другия отбор. Тъй като friendly fire е винаги включен и невинните не знаят кои са предателите, трябва да са много внимателни да не убият други невинни играчи, като по този начин биха улеснили работата на предателите. Всички играчи знаят кои са детективите, няма тайна в това, и тяхната задача е да разследват убитите играчи и да помагат в разобличаването на предателите. А самите предатели, понеже са много по-малко на брой от невинните, рядко биха спечелили рунда, ако се опитват със сила да го направят. Те по-често биха използвали хитрости и да създават хаос, така че да провокират невинните да се избиват взаимно или да ги изолират, за да ги убиват един по един без свидетели. За улеснение, всички играчи имат достъп до микрофона, за да казват важна информация или предателите да се опитват да заблудят другите. Разбира се, живите играчи не виждат какво пишат или си говорят мъртвите, за да не може да се издава. Като цяло начина на игра зависи от самите играчи, затова има известна динамика.Повече информация за мода:
https://gmod.fandom.com/wiki/Trouble_in_Terrorist_Town

Линк към мода:
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=238780

Клип с примерна игра:
 #438341  от TN!
 пон юли 13, 2020 7:41 pm
играл съм го мода и лично на мен изобщо не ми допада.НЕ МИСЛЯ че ще има голяма посещаемост този тип мод и не смятам че е добре да се наливат стредства в пускането на нещо такова.Без боост 1.6 сървърите замират за съжаление
 #438345  от 갓세븐
 вт юли 14, 2020 12:52 pm
Тоест... Mafia... сървърите в БГ трудно ще се напълнят с този тип мод + че няма да може да бъде боостван тъй като чатенето ще е доста важно и трябва хората да са адекватни
 #438349  от 6Lqp
 вт юли 14, 2020 1:57 pm
Обзалагам се, че по-голямата част от играчите тук си имат поне един свой любим мод, за който копнеят да бъде пуснат в iPlay, но уви. Съдейки по минали дискусии по същата тема, а и на фона на случващото се на сцената на 1.6, не смятам че би било удачно пускането/поддържането/администрирането на следващ сървър.

#къдесаХНСТОиБЕЙСБИЛДАРА:@
durveno qice, 우승자 харесват това