Официалният форум на iPlay.bg 

Любимият Ви сайт, всичко за торент тракерите - коментирайте тук новостите от интернет пространството.
 #285276  от luks0r
 ср окт 23, 2013 1:20 am
Изображение <<< --- РЕГИСТРАЦИЯ

ЗАБЕЛЕЖКА: ОТДЕЛЕТЕ НЯКОЛКО МИНУТИ ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКО.

Също така сайта е легитимен, ето няколко доказателства че плащат:
Изображение

Изображение

NeoBux е компания която е регистрирана и плаща от 2008г. до сега без проблеми и са били винаги коректни. Това което следва по долу смятам е най-правилната стратегия от която да почнете от 0$ на ден и да изкарвате минимум 30$ на ден без никаква инвестиция и за най-кратко време.


Искам да кажа, че ако инвестирате няколко долара в началото ще ви е много по-лесно да стигнете целта си много по-бързо. По всяко време можете на "инжектирате" малка инвестиция, да ви помогне да стигнете следващата стъпка по-бързо. Най-важните стъпки са да станете Golden Member и Ultimate Member.

Начина за изкарване на свестни пари от NeoBux е чрез реферали. Колкото повече имате толкова по-бързо ще печелите пари. Има два вида реферали, а те са директни(direct) и наети(rented).
Директните са хора които вие директно сте присъединили към сайта роднини, приятели и всички записали се през вашия линк. Можете да намерите линка си за директни реферали в Banner секцията на уебсайта. Най-добрите начини да се сдобиете с директни реферали е да рекламирате на друг сайт с пари, да присъедините приятели или роднини, да си направите собствена страница като моята и използването на страници за размяна на трафик (traffic exchange websites) при които гледате страниците на други хора и после те гледат вашата.
Наетите са пак реални хора но са се записали без да са под никого и ги наемате от NeoBux отначало за 30 дни. Но много хора правят грешката да наемат постоянно без да си оставят пари за обновяване на периода на тези наети реферали. Наетите реферали ви струват 0.2$ на месец. Повечето ще са активни, но някой няма да са. Имате опцията да ги смените(recycle) неактивните, което ще ви струва 0.07$Целта ви е да стигнете Ultimate Member и да имате 4199 наети реферали и колкото се може повече директни реферали. Запомнете че търпението и постоянството са най-важни. Рим не е построен за един ден и вие няма да изкарате 30$ на ден след един месец.
А ето и стратегията.

Първа стъпка
Направете си сметка в PayPal за да си изтеглите приходите.
Създайте си акаунт в NeoBux от тук. <<Цъкнете тук
Изображение

Username: Това е потребителското ви име с което ще се логвате в NeoBux.
Password: Паролата ви.
Password confirmation: Повторете паролата си още един път.
Email: адреса на елетронната ви поща.
Payza/Paypal Email: това е елетронната ви поща която сте използвали за регистрация в PayPal/Payza.
Referrer: тук би трябвало да е потребителското име на човека които ви е докарал до страницата. Тоест аз.
Birth Year: годината в която сте роден/а
Verification Code: вписвате кода който ви е показан на картинката.

Слагате накрая тикче в кутйиката, че се съгласявате с правилата им и давате на continue.

Изберете си време през деня когато ще кликате рекламите. Рекламите се гледат от зеления бутон View Advertisements, след това избирате реклама която да гледате натискате на червената точка. Ако рекламата е със сив цвят значи вече сте я гледали или е стигнала лимита на гледанията. NeoBux имат приставка за усведомяване със звук за нови реклами излезли в момента, което ще увеличи многократно вашите приходи в началото. Приставката се казва AdAlert и можете да я намерите най-отдолу когато се логнете в акаунта си. От настройките на акаунта може да си изберете какъв сигнал да издава.

Втора стъпка
Щом стигнете 2$ от кликане на реклами, прехвърлете тези 2$ от главния си баланс(main balance) в баланса за наемане на реферали(rental balance). Неправете грешката да наемате реферали когато стигнете 0.6$ както повечето хора правят. Да можете да наемете 3 реферала, но няма да имате пари да ги подържате след като им свърши срока. Изчакайте да имате 2$. Да може да отнеме време да стигнете 2$ сам, но ще имате пари да подържате новите си реферали и да рециклирате неактивните. Вие сами си решавате кои реферали да рециклирате, но според мен трябва да рециклирате рефералите които за последно не са кликали последните 4 дни или имат по-малко средно кликове от 1.5 на ден след като са били ваши наети реферали за поне 10 дни.


Трета стъпка
С 2$ в баланса ви за наемане на реферали(rental balance) е време за наемане на 3 реферала. В този момент включете автоматичното плащане на наетите ви реферали(autopay), тази функция е на същата страница с наетите реферали. По този начин автоматично ще се увеличе срока на активните наети реферали с 1 ден, всеки ден в който те са били активни и по този начин спестявате 15% за наемането им вместо да ги купувате пак за 30 дни. Ако все пак останат 2 дни на нает реферал му удължете срока с още 30 дни.

Един съвет. Недейте тегли тези 2$ за да пробвате дали плащат. Много хора правят тази грешка. Аз ви уверявам че те са напълно легитимни.


Четвърта стъпка Продължавайте да наемате по 3 реферала когато имате 2$ в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 33%(наемайте реферали на стойност 33% от всичките ви средства), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали и одължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 300 наети реферала спрете да наемате нови реферали и просто ги подържайте.

Пета стъпка
Когато главния ви баланс стигне 100$, използвайте 90$ от тях за да купите Golden Member ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0.5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно.

Шеста стъпка
Почнете да наемате нови реферали. Като имате достатъчно пари за да ги подържате и да сменяте неактивните. Когато стигнете 1200 реферала спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си.

Седма стъпка
Веднага щом имате достатъчно пари станете Ultimate Member. То е доста скъпо, но има доста облаги. Най-важното което е автоматичната смяна на неактивните реферали през 7 дена, за което няма да давате никакви пари. Също така ви дават 15 гарантирани реклами всеки ден по 2 цента всяка. Също така ви дават 30 дни за ваканция през които няма да има нужда да кликате на рекламите за да получавате пари от рефералите си. Както много други облаги.


Осма стъпка
Продължете да наемате реферали докато нестигнете 4000-4199 реферала. Като ги достигнете спрете да наемате реферали. Спрете автоматичното плащане и почнете да наемате рефералите си за по- голям период 150 или 240 дни, като има по големи отстъпки за повече дни. За 240 дни отстъпката е 30% а за автоматично плащане(autopay) e 15%. Най-добрата стратегия когато си купите Ultimate Member е да оставяте системата за автоматична подмяна да заменя неактивните реферали през 7 дена и можеби да заменяте недоходоносните реферали със средни кликове под 0.6 и които са ви били реферали 14+ дни.

Девета стъпка
Най-доброто време за теглене на пари е когато имате добър доход от 4000-4199 реферала, но повечето хора нямат търпението да чакат толкова дълго. Абсолютно най-ранното време което препоръчвам да теглите пари е когато сте Golden Member. Имайте предвид, че колкото по бързо стигнете 4000-4199 реферала толкова повече пари ще правите след време, отколкото ако теглите по-рано от това.


Съвети
След всяка реклама която гледате получавате по 3 неплатени кратки реклами (AdPrize), чрез които можете да спечелите от 0.25$-50$, както безплатно Golden Member и NeoPoints.

Смъкнете си приставката за браузера ви AdAlert която ви осведомява за нови рекламки тя се намира най-долу на страницата когато се логнете в акаунта си.

Можете да изкарвате допълнително пари и като правите кратки задачи (Tasks). Имаите предвид че ще ви трябва доста добро ниво на английски за да ги изпълнявате.

Не е нужно да изпълнявате стратегията на 100%, можете винаги да спрете да наемате реферали, само ги подържайте и теглете паричките в сметките си.

Можете да увеличите дохода си с NeoBux като разпространите линка си за директни реферали, който получавате 15 дни след като сте се регистрирали. За тези директни реферали неплащате нито стотинка. Те ви носят доходи докато са активни.

Можете да имате само по един акаунт в Neobux. Непробвайте да правите по много защото ще ви бъдат заключени всичките. Недейте пробва да мамите по какъвто и да е начин.

Във форума има много хора готови да ви помогнат с каквито и да е въпроси.

Може да ви се струва, че ще отнеме доста време но всъщност ще ви трябват по 10 минути ден.

Най-важното е да бъдете търпеливи. Бъдете търпеливи и скоро ще видите фантастични
резултати и пасивен доход по-бързо от колкото си мислите.

NeoBux Термини
NeoPoints - получавате по 1 NeoPoint всеки път когато изгледате платена реклама или от AdPrize награда.
Можете да ги използвате за обновяване/рециклиране на наетите реферали или да обмените 30000 точки за 1 година Golden Membership.

NeoCoins - можете да ги получите 30 дни след изпълняване на дадена оферта, гледане на видеота или от директните реферали които получат NeoCoins.
• 5,000 NeoCoins = $1.0 за всеки 1000 NeoCoins = $5
• 10,000 NeoCoins = $1.1 за всеки 1000 NeoCoins = $11
• 20,000 NeoCoins = $1.2 за всеки 1000 NeoCoins = $24
• 30,000 NeoCoins = $1.3 за всеки 1000 NeoCoins = $39
• 40,000 NeoCoins = $1.4 за всеки 1000 NeoCoins = $56
• 60,000 NeoCoins = $1.5 за всеки 1000 NeoCoins = $90
• 80,000 NeoCoins = $1.6 за всеки 1000 NeoCoins = $128
• 100,000 NeoCoins = $1.7 за всеки 1000 NeoCoins = $170

Ето тук можете да видите цените на наетите реферали за 1 месец и autopay

Изображение

Отсъпка за наетите реферали на базата на месечните цени според броя на наетите реферали които имате.

15 дни = 0% отстъпка
30 дни = 5% отстъпка
60 дни = 10% отстъпка
90 дни = 18% отстъпка
150 дни = 25% отстъпка
240 дни = 30% отстъпка

ЪПДЕЙТ:
AdPrize

AdPrize представлява бонус, който получавате при всяка цъкната от вас реклама - Освен, че получавате директен бонус от 1 NeoPoints и един шанс да спечелите 0.50$ на всеки кръгъл час сега получавате три шанса с AdPrize, който просто представлява да разгледате допълнителни реклами с шанс да спечелите. Функцията изглежда ето така:
Изображение
Кликайки на този банер ще се зареди нова страница, на която ще има таймер. Чакате таймера и ще ви се покаже дали печелите нещо или не. Засега съм спечелил няколко награди:
Изображение
Дано имам повече късмет за вбъдеще, пожелавам го и на вас.

Ето какви са наградите, раздавани всеки ден:


Златни пакети (12 пакета, разделени по един - $1080):
12 x Златен пакет = $1080


Парични награди, които се добавят към основния баланс ($1300 разделени в 1209 награди)
600 x $0.25 = $150
300 x $0.50 = $150
150 x $1.00 = $150
100 x $2.00 = $200
30 x $5.00 = $150
20 x $10.00 = $200
6 x $25.00 = $150
3 x $50.00 = $150
NeoPoint награди (65000 разделени на 2216 награди на стойност $195):
2000 x 10 NeoPoints = 20000 NeoPoints
200 x 100 NeoPoints = 20000 NeoPoints
15 x 1000 NeoPoints = 15000 NeoPoints
1 x 10000 NeoPoints = 10000 NeoPoints


Пожелавам ви късмет с печеленето на пари от интернет!


Ако имате някакви въпроси, питайте в темата.